Lørdag 25. august 2018 går en pilegrimsvandring utenom det vanlige av stabelen på Ladestien. Da møtes folk med ulike livssyn for å gå sammen på tvers av tradisjonelle skillelinjer. Jøder, muslimer, kristne, agnostikere og andre vil gå sammen for å bli kjent med hverandre og åpne for dialog. Vandringen går fra Ranheim kirke til Ringve Musikkmuseum, en strekning på omtrent seks kilometer.

Oppmøte
Ved Ranheim kirke lørdag 25. august kl 10:45. Du kan ta buss nummer 6 fra Munkegata (holdeplass M5 ved Kiwi-butikken) kl 10.11. Gå av bussen på holdeplassen Nedre Humlehagen Øst (ankomst ca kl 10.30). Derfra tar det knapt fem minutter å gå til Ranheim kirke i Ranheimsvegen 196. Vi samles inne i kirken til en kort presentasjon av dagens program og for å hilse på hverandre.

Kl 11.00 begynner vandringen fra Ranheim kirke.

Mat og drikke
Vi nyter medbragt lunsj underveis, ta gjerne med matpakke og noe å drikke.

Parkering
Den som kjører bil kan benytte parkeringsplassen ved Ranheim menighetshus i Ingrid Kiærs veg 1 (like ved kirken).

Mini-konsert på Ringve Musikkmuseum
Det blir appeller og kulturinnslag under vandringen. Som en del av arrangementet blir det en minikonsert med Ringves museumsguider i konsertsalen på Ringve Musikkuseum fra kl 13.30 til kl 14.00. Arrangementet avsluttes på Ringve, men museet er åpent til kl. 16, og deltakerne på vandringen har gratis adgang. Museet har en internasjonal samling med mer enn 2000 historiske musikkinstrumenter. Ringve botaniske hage har trær og planter fra hele verden og er også verdt et besøk.  Etter besøket på Ringve kan du ta buss nummer 4 til sentrum av Trondheim.

Alle er velkomne
Alle som vil delta er velkomne, påmelding er ikke nødvendig. Vi inviterer folk fra ulike tros- og livssynssamfunn, også ikke-troende. Vi tror at mangfold og dialog bidrar til fellesskap og forståelse for hverandres kultur, levesett og livssyn og ser frem til vandringen!

Velkommen til vandring,
ta gjerne med venner!
Del gjerne på sosiale medier 😊

Tove Buchmann
Det Jødiske Samfunn i Trondheim

Ahmet Karais
En verden i dialog (EViD) i Trondheim

Stein Thue (koordinator)
Pilegrimsfellesskapet St. Olav
E-post: stein.thue(a)gmail.com
Telefon: 911 12 479