Kart utilgjengelig

Dato/tid
Date(s) - 28/07/2021
09:00 - 18:00

Sted
Hasselvika

Kategorier


Bli med på dagspilegrimsreise onsdag 28. juli

Oppstart fra havna i Hasselvika klokka 9.00 ( for dere fra Trondheims-sida: Det går hurtigbåt fra Trondheim kl 8.10, ankommer Hasselvika kl 8.55, pris hurtigbåt er kr 228 for voksenbillett).

Heldagsbåttur: https://skoglundsfjordogfisketurer.no – båten som vi reiser med! I Hasselvika står skipper Kjell klar for å ta deg med på en nydelig reise gjennom nøkkelstedene i Indre Fosen og inn til Nidaros. Opplev Reins Kloster og Museet Kystens Arv. Turen tar oss gjennom historien om kongsgården, klosteret og herregården Reins Kloster fram til dagens moderne økologiske gårdsdrift og lokalmatproduksjon. Deretter går turen til Museet Kystens Arv med historier om den klinkbygde båten og lofotdrifta der og videre inn i dagens aktive båtbyggeri hvor håndverket fortsatt lever i beste velgående. Til slutt går turen til pilegrimsmålet Nidarosdomen, der vi blir ønsket velkommen av vårt pilegrimsfellesskap.

Mat: Ta med selv. Eller mulighet for å kjøpe middag på Kystens Arv. Enkel lunsj på Rein kan også forhåndsbestilles.

Pris for tur med egen båt hele dagen og omvisninger: kr.800

Program for dagen • Båt fra Hasselvika til Rissa, vandring med guide opp til Reins Kloster og Rein kirke • Omvisning og matpakke/evt forhåndsbestilt lunsj. • Båt fra Rissa til Stadsbygd • Vandring med guide bort til Museet Kystens Arv • Omvisning i museets utstillinger og båtbyggeri. Om du vil kan du kjøpe middag på museumsrestauranten Flo&Fjæra • Båt fra Stadsbygd til Nidaros hvor vi avslutter utenfor Nidarosdomen (ankomst ca 18) Skyss med skipper Kjell tilbake til Hasselvika for de som skal tilbake dit.

Det blir små vandringer på ca 1/2 time mellom båthavnene og nøkkelstedene, så ha på gode sko.

Ta gjerne med egen drikke (vann eller kaffitermos!) Ta med munnbind.

Kun 6 plasser! Førstemann til mølla!

Påmelding og mer info

Påmeldingsfrist 23. juli

Kontaktinfo: Hovedkontakt nøkkelsted Indre Fosen: Torbjørn Dahle 93870094

Prosjektleder Kystpilegrimsleia Møre og Romsdal og Trøndelag: Audhild Mork 95025286

Vite mer om Kystpilegrimsleia og nøkkelsteder? www.Pilegrimsleden.no Vi tar værforbehold, men satser på blikkstille fjord!