Når

04/06/2023    
14:30 - 19:00
Velkommen til pilegrimsvandring 4. juni – bli kjent med Borgleden!
Vi markerer pilegrimsledens dag og inviterer til vandring, spennende historisk foredrag, bevertning med kortreiste råvarer og sang og musikk.
Vandringen starter fra parkeringen ved Heie busstopp i Skjeberg stasjonsby.
Deretter vandrer vi Borgleden frem til Skjeberg kirke. Vi stopper ved Gapahuken underveis for forfriskninger, og det blir formidling ved vandringsleder og pilegrimsprest Helene Selvik. Vel fremme ved Skjeberg kirke blir servering av mat i prestegårdshagen.
Kvelden avsluttes i vakre Skjeberg middelalderkirke, hvor Anders Hjortaas forteller oss om kirkens historie og interiør. Det blir også en minikonsert ved kantor Carl-Andreas Næss og Christopher Pedersen. Christopher er kjent for sin vakre barytonstemme, og har sin utdannelse fra Norges musikkhøyskole. Han vokste opp i Skjeberg.
Velkommen til en stemningsfull opplevelse!
Ankomstmuligheter: Det er mulig å parkere ved Skjeberg kirke, og vandre langs hovedveien frem til Heie Busstopp. Da er bilen lett tilgjengelig ved vandringens slutt. Dette strekket er på 2 km.
Det er også parkeringsmuligheter ved Heie busstopp. Fra Sarpsborg bussterminal går buss 131 kl. 14.10 og bringer deg frem til Heie busstopp.
PÅMELDING: Vandringen er gratis, men på grunn av matservering må vi vite hvor mange som kommer. Meld deg på ved å sende en mail til sarpsborg@pilegrimssenter.no.