Når

10/11/2022    
19:00 - 21:00

Hvor

Pilegrimssenter Oslo
Akersbakken 30, Oslo, Oslo

Event Type

Kart utilgjengelig

Pilegrimsfellesskapet St. Hallvard inviterer til åpent pilegrimstreff i Akersbakken. Denne gang med besøk fra Nasjonalt pilegrimssenter i Trondheim.

Alt flere vandrere og pilegrimer bruker våre norske pilegrimsleder. For at kulturminner, naturmiljøer samt lokalbefolkningen skal nyte godt av dette så kreves det arbeid med bærekrafttiltak. Mattias Jansson, seniorrådgiver på Nasjonalt pilegrimssenter besøker Oslo for å fortelle om bærekraftarbeidet og sin mastergradsavhandling om temaet fra Norges Miljø og biovitenskapelige universitet.
Nasjonalt pilegrimssenter arbeider med å utvikle pilegrimsledene i tråd med FN sine bærekraftmål innen både kirke, kultur, miljø og næring og ser frem til en god dialog og innspill fra både frivilligheten og andre samarbeidspartnere.
.

Pilegrimsfellesskapet St. Hallvard av Oslo arrangerer månedlige treff for å dele kunnskap om pilegrimsvandringer – både nasjonalt og internasjonalt. Pilegrimssenter Oslo er som regel åpent under samlingene, for den som ønsker å kjøpe pass, bøker eller annet i pilegrimsbutikken. Pilegrimstreffene følger tidsplanen nedenfor, og alle er fri til å komme og gå når det måtte passe gjennom kvelden:

  • 18:30 Pilegrimsmesse i Gamle Aker kirke v/pilegrimspresten i Oslo
  • 19:00 Samling i Pilegrimssenter Oslo (Akersbakken 30) med enkel bevertning
  • 19:15 Foredrag/presentasjon av kveldens hovedtema
  • 20:00 Åpent hus

 

Facebook-arrangement ligger her