Når

22/06/2020    
18:00 - 20:30

Hvor

Nidarosdomen
Kongsgårdsgata 2, Trondheim, Trøndelag, 7013

Event Type

Kart utilgjengelig
22. juni er årets første pilegrimsgudstjeneste i Nidarosdomen kl. 18, i Kapittelhuset. Dette skal markeres med sosialt treff for alle gode pilegrimsvenner som befinner seg i Trondheim den dagen! Møt gjerne i kirka, og deretter går vi i samlet tropp til pilegrimsgården.
Vi satser på gode værforhold, og inntar terrassen. Dette blir et skravlemøte med medbrakt, et åpent erfaringsmøte. Dersom du ikke har med noe å spise, blir det anledning til å kjøpe seg noe på kaféen, til tross for sent på dagen. Vi oppfordrer til betaling med vipps, men skal finne løsninger slik at ingen går sulten.
Det har gått mange uker uten våre vanlige aktiviteter og mange har behov for å kunne treffes.
Så er jo pilegrimssesongen allerede i gang, og pilegrimsmottaket er åpent. Nidaros pilegrimsgård har åpnet dørene igjen den 15. juni. Pilegrimsmottaket organiseres på en noe annet måte enn tidligere. Det viktigste er at pilegrimer som kommer, blir tatt godt i mot. Det blir kort informasjonsrunde om mottaket, med mulighet til å stille spørsmål. 
Husk å vise hensyn mtp. smittevern! Hold avstand, og hils hverandre uten klem og håndhilsing. Kommer du på møtet, så er det fint at du lar oss vite på facebook: https://www.facebook.com/events/687839088725614/ eller sender en kjapp mail med ditt navn til nidaros.pilgrim@gmail.com, dette pga. evt. smittesporing. 
Arr. Nidarosutvalget, PSO
Foto: Adrien Safranka