Er du frivillig for Pilegrimsfellesskapet St Olav kan du ta imot pilegrimer i pilegrimsmottaket om sommeren! Bli med og møt folk i alle aldre fra hele verden, som alle har en spennende historie å by på.

Som frivillig for PSO tar du i mot pilegrimer på Nidaros Pilegrimsgård

Som frivillig for PSO tar du i mot pilegrimer på Nidaros Pilegrimsgård

Du sitter du på pilegrimskontoret på Nidaros Pilegrimsgård, stort sett sammen med en annen frivillig. I mottaket føres den offisielle mottaksstatistikken (alder, nasjonalitet, startsted o.l.), og man gir pilegrimene de siste stemplene i pilegrimspassene. Videre fyller vi ut personlige Olavsbrev (eller pilegrimsdiplom), og gir ut inngangsmerke til Nidarosdomen.

Viktigst: Vi tar i mot med et smil og en kaffekopp, og har tid til å slå av en liten prat med alle sammen. Vi skal være et godt pilegrimsmottak, hvor gjestfriheten står i sentrum. Mottaket er åpent fra mai til oktober.

Opplæring blir gitt, både om oppgavene i mottaket og om pilegrimsledene og -arbeidet i Norge.

Nysgjerrig?

Pilegrimsfellesskapet St. Olav organiserer og administrerer mottaket, men man behøver ikke bli medlem for å være frivillig.
Ta kontakt med leder for PSO Vigdis Vormdal, for mer informasjon på post@pilegrimsfellesskapet.no eller Nidaros Pilegrimsgård på post@pilegrimsgarden.no tlf 73 52 50 00.