Bok omslag: Gå! av Johan Kaggestad

Torsdag den 17. januar 2019 inviterer Pilegrimsfellesskapet St. Hallvard til bok-kafé med idrettstrener Johan Kaggestad. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Vi=Vandrere

I sin bok Gå! ser Kaggestad tilbake på sin karriere som topp-idrettstrener, idrettspedagog og tv-kommentator. Han holdt et høyt aktivitetsnivå over mange år, med krevende arbeidsoppgaver som var både meningsfylte og spennende og ga suksess. Allikevel fremtvang det seg endringer. Hans mangfoldige karriere og levde liv førte til en erkjennelse: han måtte ta nye grep.

Under St. Hallvards nye arrangementsserie «Vi=Vandrere» vil du høre om Kaggestads spennende reise gjennom livet, som førte frem til en bredere forståelse av hvorfor vi på ulike måter tar bena fatt.

Program

Arrangementet finner sted i Gamle Aker kirke i Oslo, og alle er fri til å komme og gå når det måtte passe gjennom kvelden.

  • 17:00 Pilegrimsmesse v/ pilegrimsprest i Oslo bispedømme Roger Jensen
  • 17:30 Servering av gløgg bak i kirken
  • 18:00 Foredrag v/ Johan Kaggestad
  • 19:00 Mingling med enkel servering i Pilegrimssenter Oslo, Akersbakken 30

Arrangementet er støttet av Akershus fylkeskommune.

Det blir trivelig myldring, utstilling av «langvandrerutstyr», lave skuldre og boksignering med Johan. For mer informasjon besøk arrangementets side på Facebook.

Vel møtt!