Kart utilgjengelig

Dato/tid
Date(s) - 25/11/2021
19:00 - 20:00

Sted
Pilegrimssenter Hamar

Kategorier


Pilegrimssenter Hamar inviterer til pilegrimskveld på pilegrimssenteret. Trond Muri forteller sin historie, «Fra Steen og Strøm til Betlehem – Pilegrimsvandring etter Jostein Gaarders bok «Julemysteriet»».
Trond har over flere år vandret med Jostein Gaarders bok «Julemysteriet» som guidebok. Han startet fra varemagasinet Steen og Strøm i Oslo. Målet er Betlehem. Han har nå kommet nær grensen til Syria. Dette blir en mulighet til å høre historien fra en som har gått på litt uvanlige vandringsveier.
Det vil bli servert kaffe og kake og arrangementet er gratis. Du er hjertelig velkommen!

Merk: Det er begrenset med plasser og det er derfor nødvendig med påmelding.
Påmeldingsfrist: 23. november til Pilegrimssenter Hamar, tlf. 474 78 266 eller hamar@pilegrimssenter.no

 

Om Julemysteriet

I en bortgjemt bokhandel finner Joakim en magisk julekalender. Hver dag når han åpner en luke i kalenderen, faller det ut en liten lapp med en fortelling om Elisabeth og hennes reise til Betlehem. Det er en reise gjennom Europa og Lilleasia, men det er også en reise gjennom historien. Hvem har laget den forunderlige julekalenderen? Kan de være den mystiske blomsterselgeren på torget? Handler fortellingen på de små papirlappene om Elisabeth, som en gang for mange år siden ble borte for moren sin i julehandelen?
Julemysteriet er en «kalenderbok» der Jostein Gaarder forener historisk innsikt og fabulerende fantasi på en enestående måte. Boken er vakkert illustrert av Stella East.